Een vast, vertrouwd team dat werkt in kleine groepjes met een persoonlijke aanpak voor ieder kind

Mijn droom...

Op de Pabo, tijdens mijn master 'Special Education Needs' en het jarenlang werken met doven en slechthorenden op het doveninstituut Kentalis, kwam ik erachter waar mijn hart lag… Het opleiden en begeleiden van kinderen en jongeren met een achterstand op het sociale vlak. Er ontstond een droom om een plek te creëren waar ze zich zouden kunnen ontplooien in een natuurrijke omgeving.

Tot snel en wees welkom bij 'Ons Buiten'!
Monique Rijkers - Idema

Image
Image

Monique

 Eigenaresse Kinderzorgboerderij 'Ons Buiten'
 Opleiding: Pabo, Master 'Special Education Needs'
 Woont in Den Bosch en is moeder van 2 kinderen

Ik word blij bij het zien van de stralende gezichten van de kinderen als we pannenkoeken bakken boven het kampvuur, het eerste fruit met ze oogsten of als zij iets gemaakt hebben waar ze een grote glimlach van krijgen. De groei die ze doormaken op de zorgboerderij maakt mij een trotse begeleider!
Image

Mijntje

 Opleiding: Social Work
 Woont in Haaren

Wat ben ik blij dat ik op deze boerderij mag werken. Ik word gelukkig van hoe vrolijk de kinderen zijn wanneer we weer leuke dingen samen doen!

Image

Sjoukje

 Opleiding: Maatschappelijke zorg
 Woont in Schijndel en heeft een dochter

Kinderen zijn zo puur en leergierig!
Samen ontdekken naar wat ze juist WEL allemaal kunnen, interesses te onderzoeken, uit te dagen naar nog meer en dan uiteindelijk de megatrotse koppies zien...dat geeft mij energie!

Image

Romy

 Sport en bewegen, Sinds 2019 werkzaam in de zorg en onderwijs
 Woont in Valkenswaard

Zo ontzettend gaaf om op deze mooie plek te mogen werken! Het is mooi om te zien hoe ieder kind  zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dat je daarbij dan ook je steentje bij mag dragen. Samen veel lachen, gezellige dingen doen en genieten van de leuke dingen!

Image

Marlon

 Opleiding: MDGO AB
 Woont in Rosmalen en heeft een zoon

Wat een feestje om op deze prachtige locatie te mogen werken met jullie kinderen. Ik heb ruime ervaring met kinderen en als begeleider in de gehandicaptenzorg. Op deze plek komt alles samen. We gaan mooie herinneringen maken! 
Image

Rudolpha

 Opleiding: SPW4
 Woont in Schijndel en heeft een zoon en twee dochters

Een heerlijke plek om samen te komen!
Ik word blij van de sfeer die de boerderij uitstraalt, net als de vele activiteiten waar de kinderen van kunnen genieten.
Als begeleider vind ik dat heel belangrijk; fijn samen bezig kunnen zijn met activiteiten die de kinderen leuk vinden op zo een geweldige locatie.
Image

Nikki

Opleiding: Paardensport
Woont in Haaren

Werken bij Kinderzorgboerderij Ons Buiten geeft zeker een extra dimensie in mijn leven. Blije gezichten van kinderen die zich er thuis voelen, een team met passie en een prachtige natuurlijke omgeving...wat wil je nog meer!

Image

Fay

Opleiding: MBO Maatschappelijke zorg (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen)
Woont in Berkel-Enschot

Ontzettend gaaf om op deze bijzondere en mooie plek te mogen werken! Samen met de kinderen kijken naar wat ze wel kunnen, dat geeft mij enorm veel energie. Samen lachen, plezier en gezelligheid beleven.

Image

Sandy

Opleiding: Grafische MTS, gewerkt met mensen met autisme en jarenlang knutselworkshops en kinderfeesten gegeven.

Ik vind het zo fijn om hier op deze mooie boerderij te mogen werken , spelen,  ontdekken , leren , beleven en vooral GENIETEN , samen met al deze bijzondere kinderen.


Vrijwilligers

Er is een groep vrijwilligers die hun steentje bijdraagt aan de zorgboerderij en ons af en toe komt helpen met activiteiten, samen in de moestuin/bloementuin werken, pannenkoeken bakken op het kampvuur, knutselen, onderhouden van het veld etc.

Wil je ook een steentje bijdragen? Neem dan contact op met

Monique Idema
monique@kinderzorgboerderij.nl